Контакт

телефон: 02 / 3245-683

мобилен: 070 / 248-026

факс: 02 / 3245683

e-mail: info@auzonija.com.mk

          infoauzonija@gmail.com

Каде се наоѓаме

Адреса на училиштето Аузонија:

ул. Васил Стефановски бр.1/1, 1000 Скопје, Македонија